Dalia Michelevičiūtė2017-04-14T16:23:53+03:00

Project Description

Ypatinga knyga – Šventasis raštas

Kitaip vadinamas Dievo meilės laišku žmonėms. Net jei daugiau nieko nebūtų parašyta, jo užtektų viso gyvenimo apmąstymams apie amžinąsias vertybes, žmonių santykius, beribę Kūrėjo meilę ir ištikimybę savo kūriniams, žmogaus išgelbėjimo planą, nuožmios gėrio ir blogio kovos įtampas, žmogiškosios ir dieviškosios prigimties slėpinius, apie amžinybę ir dabartį, mirties ir gyvenimo paslaptingumą, vertę, stebuklą.

Dalia Michelevičiūtė

kino ir teatro aktorė

Nemirtinga citata

„Tas didžiausias, kurio stiprybė pakylėja daugiausia širdžių.“ (R. P. Palacio)

Rekomenduoju

J. R. Jimenezo „Plateras ir aš“, H. Pontoppidano „Peras, laimės kūdikis“, K. Gibrano „Pranašas. Pranašo sodas. Jėzus, žmogaus sūnus“. Atsakyti į šį klausimą neįmanoma. Skaitykite tik labai geras knygas – Nobelio premijos laureatus, klasikus ir kitus. Net geroms knygoms jau gali nebeužtekti laiko.

Dabar skaitau

Alės Rūtos „Kelias į kairę“, M. Albomo „Antradieniai su Moriu“, Z. Maurinios „Knyga apie daiktus ir žmones“. Lietuvių ir užsienio autorių poezijos knygas skaitau nuolat, jų net neįmanoma išvardyti…

Vaikystės knyga

W. Hauffo  pasakos.

Mano herojus

Katryna iš S. Salminen „Katryna“, Ogis (Ogastas) iš R. P. Palacio „Stebuklas“, Anė iš L. M. Montgomery „Anė iš Žaliastogių“ ir daug kitų.

Trys žodžiai, apibūdinantys skaitymą

nuostaba, nuotykis, džiaugsmas